16.1.2022. 20:19
0
Pijani Hrvat u Beču se zabio u kolonu vozila pa napao policiju, deset povrijeđenih
Vozač porijeklom iz Hrvatske izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u Beču-Ottakringu, piše Index.hr. Nakon nesreće 53-godišnji muškarac potpuno je izgubio živce,

Vozač porijeklom  iz Hrvatske izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u Beču-Ottakringu, piše Index.hr. Nakon nesreće 53-godišnji muškarac potpuno je izgubio živce, piše Fenix Magazin. Navodi se da je 53-godišnjak oko 21 sat "uletio" u kolonu vozila kod Spetterbrücke u 16. okrugu. U sudaru su oštećena četiri vozila, a lakše je ozlijeđeno osam osoba u dobi od 21 do 28 godina.


Prvu pomoć povrijeđena je pružila bečka profesionalna spasilačka služba. Prilikom snimanja nesreće, službenici gradske policije Ottakring utvrdili su da je 53-godišnji Hrvat bio pod uticajem alkohola. Izmjereno mu je preko 1.9 promila. Osim toga Hrvat se ponašao izrazito agresivno i šakama je nasrnuo na policajce.


Muškarac je uhapšen, dva policajca su povrijeđena, od kojih jedan nije mogao nastaviti svoju dužnost.


(Kenan Bešlija) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.