25.1.2022. 19:44
0
Gornja Orahovica kod Gračanice: Starca u kući zahvaćenoj požarom ugušio dim, pokušao spasiti stvari
U Gornjoj Orahovići, tačnije zaseoku Dobrnjići, kod Gračanice, danas nešto prije podne, izbio je požar u kojem je poginuo 82-godišnji muškarac.

- Požar u kući koja se nalazi u naselju Gornja Orahovica prijavljen je danas u 12.15 sati. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci i policija, a poginuo je muškarac starije životne dobi - kaže za Faktor Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Ona je dodala da je o ovom događaju obaviješen tužilac, a uviđaj će obaviti Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Gračanica i inspektor protupožarne zaštite MUP-a TK.

Kako saznaje navedeni medij, muškarca je ugušio dim dok je pokušavao da iz zapaljene kuće spasi svoje stvari.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.