17.2.2022. 17:41
0
Kod Posušja pronađena tijela supružnika
U porodičnoj kući u mjestu Vir kod Posušja jutros su pronađena beživotna tijela M.K. (84) i njegove supruge, A.K. (75) potvrdio je za „Avaz“ dežurni kantonalni tužilac, Borislav Čuljak.

Čuljak, koji je rukovodio uviđajem, koji su na licu mjesta obavili pripadnici MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, nije mogao dati više informacija navedenom mediju, osim da bi obdukcija tijela, koja će, najvjerovatnije, biti obavljena danas, trebala dati odgovor na to kako je stradao ovaj bračni par.

Kako je rečeno,  s lica mjesta su izuzeti tragovi koji će biti poslani na vještačenje, a poduzete su i sve druge neophodne istražne radnje.

Kako saznaje Avaz, na licu mjesta nisu pronađeni tragovi premetačine, a istraga ide u smjeru da je, najvjerovatnije, riječ o  ubistvu i samoubistvu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.