3.4.2022. 20:05
0
Pucnjava u Sarajevu: Osumnjičeni navodno Edhem Šljivo
Prema nezvaničnim informacijama Faktora, sarajevska policija intenzivno traga za Edhemom Šljivom zbog sumnje da je danas na Trgu heroja, u sarajevskom naselju Hrasno pucao u Rijada Drakovca.

Kako je Faktoru nezvanično potvrđeno, policija je pronašla automobil kojim je osumnjičeni pobjegao nakon što je u noge pucao Drakovcu.

- Na Trgu heroja došlo je do upotrebe vatrenog oružja prilikom čega je povrijeđena jedna muška osoba. Pomoć povrijeđenoj osobi ukazuje se na KUM-u i još nije utvrđene stepen povreda - kazali su iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Policija radi na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za ovu pucnjavu, pa su kazali pomenutom mediju da će više informacija imati sutra nakon što se završi uviđaj.

Dvadesettrogodišnji Edhem Šljivo je sin Amara Šljive, bivšeg specijalca FUP-a koji je i sam u nekoliko navrata bio u sukobu sa zakonom te je zbog toga i osuđivan.

Prije šest godina Emir Kundo, optužen je za pokušaj ubistva tada 17- godišnjeg Edhema Šljive. Tada je došlo do obračuna u kojem je ranjen Šljivo u Ferhadiji, sarajevskoj najprometnijoj ulici, kada je Kundo ispalio nekoliko hitaca u njega iz pištolja. Šljivo je bio teško ranjen u stomak i nadlaktice i operisan je u KCUS-u.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.