29.4.2022. 12:40
0
Osumnjičeni da su ubili muškarca u Sarajevu, a onda zapalili tijelo predati sarajevskom Tužilaštvu
Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo predali su sarajevskom Tužilaštvu Ahmeda Ramića (1986) iz Kaknja i Fahrudina Bajramovića (2001) iz Sarajeva, koji su uhapšeni jučer, a terete se za ubistvo osobe čije je ugljenisano tijelo pronađeno prije dva dana u ruševnom objektu koji se nalazi u sarajevskoj Odobašinoj ulici.

Tijelo je, kako smo već pisali, nađeno nakon što je ugašen, što se naknadno ispostavilo, požar koji je podmetnut kako bi se prikrio počinjeni zločin.  

Radeći na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja, policija je došla do saznanja da je osoba čije je tijelo nađeno zadobila ubodne rane nanesene oštrim predmetom, usljed čega je i smrtno stradala. Tijelo je potom zapaljeno. 

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci, a juler u poslijepodnevnim satima uhapšeni su Ramić i Bajramović.

Oni se, kako je saopćeno iz MUP-a KS-a, terete za ubistvi i izazivanje opće opasnosti.

Identitet ubijenog je poznat policiji ali neće biti saopćen dok se zvanično ne potvrdi o kome se radi.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.