5.7.2022. 8:37
3
Oglasio se muškarac kojeg je nožem napala supruga: "Hvala Allahu nije me ubila"
Senedin Gracić, koji je sinoć u porodičnom domu u zeničkom naselju Bilmišće od vanbračnog partnera, supruge, zadobio povrede ubodom noža, oglasio se na Tiktoku.

Hvala Allahu nije me ubila - poručio je Gracić uz nekoliko fotografija iz bolnice.

- Muškarac, inicijala G. S., rođen 2000. godine, koji je sinoć oko 22.00 sati zadobio povrede ubodom noža od vanbračnog druga, supruge H. A., rođene 1998. godine, zadobio je lakše povrede - rekao je ranije dežurni službenik u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Ženska osoba je odmah, već u 22.15 sati, uhapšena zbog nasilja u porodici te se poduzimaju daljnje operativne radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju događaja. Policija je obavijest o ovom događaju dobila u 22.03 sati - istakao je dežurni Operativni MUP-a ZDK, prenosi avaz.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.