6.8.2022. 20:36
1
Teška saobraćajna nesreća u Visokom: Motociklista se zabio u kamion
Kod Hifine pumpe u Visokom u poslijepodnevnim satima desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali kamion i motocikl.

Ovu informaciju su za portal "Avaza" potvrdili iz Dežurnog operativnog centra MUP-a ZDK. 

- Saobraćajna nesreća dogodila se u 18:25 sati u ulici Mule Hadžića u Visokom. 

Učestvovalo je teretno motorno vozilo "Mercedes" kojim je upravljao M.B. iz Vogošće i motocikl bez registarskih oznaka marke "Yamaha" kojim je upravljao I.A. (1990. godište) iz Visokog. Motociklista je zadobio vidne povrede, gdje mu je u službi Hitne pomoći Visoko ukazana ljekarska prva pomoć. Nakon toga je sanitetskim vozilom upućen u Kantonalnu bolnicu Zenica - rekli su nam iz Dežurnog operativnog centra.

Uviđaj na licu mjesta vrše službenici PU Visoko. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično. Još nema informacija o stepenu povreda motocikliste, prenosi avaz.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.