30.8.2022. 12:24
0
Slučaj u bh. gradu: Muškarac automehaničaru platio 600 KM za popravak Mercedesa, ovaj ga prodao u dijelove
Policajci iz Banje Luke jučer su lišili slobode muškarca inicijala A. H. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo utaja.

Nadležnoj policijskoj stanici 24. augusta muškarac je prijavio da je osumnjičenom povjerio svoj “Mercedes”, kako bi on obavio određene radove na vozilu, te mu je za to dao 600 КM.

A. H. nije obavio dogovorene radove, niti je oštećenom vratio novac, a vozilo je rastavio u dijelove i prodao. Vozilo koje je rastavljeno u dijelove je pronađeno i oduzeto, te će biti vraćeno oštećenom.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, saopćila je PU Banja Luka.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.