9.9.2022. 13:22
0
Nesreća kod Prnjavora: Nakon majke i sestre, preminula i četverogodišnja djevojčica
U bolnici u Beogradu preminula je četvorogodišnja djevojčica porodice Dević, koja je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora.

Djevojčica je treća žrtva teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prije dvije sedmice.

Podsjećamo, djevojčica je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Lišnji kod Prnjavora, 26. augusta ove godine. U nesreći su tada na mjestu stradale njena majka i starija sestra, a otac teže povrijeđen.

Do nesreće je došlo kada se vozilo nastradale porodice uključivalo na magistralni put. Drugo vozilo koje je dolazilo iz pravca Prnjavora bez kočenja se zabilo u vozilo nastradale porodice, a nakon udara došlo je do eksplozije i požara.

Djevojčica povrijeđena u nesreći kod Prnjavora prebačena na liječenje u Beograd.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.