18.11.2022. 9:52
0
Jezivo vršnjačko nasilje u Srbiji: Gušili ga, skidali i tjerali da pjeva
Učenik šestog razreda Osnovne škole "Branko Radičević“ u Vladičinom Hanu u Srbiji našao se na meti vršnjaka i to u svojoj učionici.

Prema raspoloživim informacijama, incident se dogodio u srijedu nakon četvrtog časa, za vrijeme odmora, kada su trojica učenika osmog razreda ušli u njegovu učionicu, kao i četri djevojčice iz istog razreda.

Kako saznaje Telegraf.rs, osmaci su učenika osmog razreda hvatali za vrat, skidali pantalone i tjerali ga da pjeva, dok su djevojčice stajale ispred njega i nisu mu dozvoljavale da izađe iz učionice kako bi prijavio događaj.

Po prijavi događaja, policija je došla u školu i obavila razgovor sa nadležnima.

Informisano je Više javno tužilaštvo u Vranju i Centar za socijalni rad u Vladičinom Hanu, koji bi trebalo da postupe po ovlašćenjima sa maloljetnim licima, prenosi N1.



 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.