3.2.2023. 13:05
0
Policija na djelu zatekla Slovenca kako pljačka market u Banja Luci
FOTO: RAS SRBIJA
Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 02. februara 2023. godine u 23.35, lišili su slobode jednu osobu inicijala R.K. državljanin Republike Slovenije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo “teška krađa”.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka operativnim radom na terenu, zatekli su i lišili slobode nepoznato lice na izvršenju krivičnog djela teška krađa izvršeno provaljivanjem u prodajni objekat-market u Banja Luci u ulici Gundulićeva.

Kriminalističkom obradom slobode lišenog Slovenca, rasvijetljene su i dvije teške krađe izvršene provaljivanjem u apoteke na području Grada Banja Luka u prethodnom periodu.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i Terenski centar za strance Banja Luka, koji će preduzeti mjere iz svoje nadležnosti, prenosi Srpskainfo. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.