28.3.2023. 9:49
6
Emir iz Sarajeva tvrdi da je na njega nasrnuo taksista: Prelazio sam na pješačkom kada je bilo zeleno svjetlo
FOTO: ch
Mladić iz Sarajeva pod imenom Emir H. na društvenoj mreži Facebook objavio je informaciju da je na njega nasrnuo vozač “Sarajevo Taxi-ja”.

Kako kaže sve se desilo jučer, u centru grada kada je prelazio pješački prelaz. Kako tvrdi njemu je bilo zeleno svjetlo na semaforu.

Emir tvrdi da ga je taksista pod brojem 417 i fizički napao, uhvatio za ruku te prijetio da će ga udariti u predjelu glave – piše Crna-Hronika.

Ovaj, “ taxista” me napao danas na pješačkom kod Buybooka, dok sam prelazio na zelenom za pješake.

Zaletio se, nije ni razmišljao da stane.

Rekao sam da gleda i pazi, a on iz auta “nećeš ti meni”!

Dok sam čekao na semaforu da pređem most Festina Lente, došao mi je s leđa i uhvatio me za ruku i stisnuo i prijetio da će me udariti šakom u glavu.

Uslikan je i prijavljen policiji. Drage Sarajlije ne vozite se sa ovakvim tipovima izbjegavajte ovaj broj 417, sutra može napasti vaše dijete, jer njemu je tako došlo.” – izjavio je Emir H. piše Crna-Hronika

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.