28.3.2023. 12:08
0
Tragedija kod Foče: Žena poginula od posljedica strujnog udara
Žena N.J. iz sela Osjeka kod Foče poginula je od posljedica strujnog udara.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Foča, njima je juče jedan mještanin prijavio da je u neposrednoj blizini kuće pronašao beživotno tijelo N.J. iz spomenutog sela, a pored koje se nalazio strujni kabal pod naponom.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je prisustvovao uviđaju na licu mjesta, a koji su pod njegovim nadzorom izvršili policijski službenici Policijske uprave Foča.

- Na mjestu događaja prisustvovao je i ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Foča koji je konstatovao smrt N.J. i radnici Elektrodistribucije Pale, teritorijalna jedinica Foča koji su isključili struju, odnosno žice s naponom - navode iz policije.

Ovom prilikom iz policije su apelovali na sve građane da u slučaju pronalaska oštećene aluminijske distributivne mreže o svemu obavijeste stručna lica iz Elektrodistribucije, koja bi ih na adekvatan način sanirala, navode Nezavisne. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.