19.4.2023. 20:36
0
Muškarac ubijen sjekirom, drugi uhapšen
FOTO: NN
Radomir Matić (75) ubijen je danas oko 13 sati sjekirom u mjestu Donji Goleši, zaselak Jelići, kod Banje Luke, saznaju "Nezavisne novine".

Zbog sumnje da ga je ubio, uhapšen je Vinko Matić (56).

Iz Okružnog javnog tuzilaštva Banja Luka za "Nezavisne novine" su potvrdili da je uviđaj obavila dežurni tužilac Gordana Mijatović, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Banja Luka.

- Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, na utvrđivanju okolnosti počinjenog ubistva, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci - kažu iz Tužilaštva.

Osumnjičeni je, kako je potvrđeno "Nezavisnim novinama", na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti sproveden u Tužilaštvo.

(Erna H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.