26.4.2023. 12:29
0
Ovo je mladić koji je poginuo jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Travnika: Bio je profesor matematike i informatike u osnovnoj školi
Teška saobraćajna nesreća desila se jutros oko sedam sati u mjestu Turbe kod Travnika u kojoj je poginuo Mirnes Čurić (1997.).

Kako saznaje portal "Avaza", Čurić je bio profesor matematike i informatike u JU Osnovna škola "Vitovlje" u Vitovlju. 

Od njega su se oprostili i iz kolektiva škole. 

- Molimo Boga da se smiluje njegovoj plemenitoj duši, a da porodici, radnim kolegama i prijateljima olakša bol zbog gubitka člana porodice i člana školske zajednice - navodi se u saopćenju. 

Škola je sutra proglasila Dan žalosti, te će časovi biti skraćeni na 30 minuta. Knjiga žalosti će biti postavljena u prostorijama škole od 8 do 15 sati. 

Podsjećamo, u nesreći su učestvovali autobus marke Mercedes kojim je upravljao Z.M. rođen 1958.godine iz Travnika i putničko motorno vozilo marke Škoda, kojim je upravljao M.Č. rođen 1997. godine iz Travnika.

- U ovoj nezgodi vozač Škode M.Č. je smrtno stradao na licu mjesta, dok su četiri putnika iz autobusa zadobila lakše tjelesne povrede - saopćeno je iz MUP-a SBK.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.