7.5.2023. 10:50
0
Brutalno ubistvo kod Tuzle: Pijani muž sjekirom ubio ženu
FOTO: Avaz
Oko ponoći u Tuzli desila se velika tragedija, kada je muž sjekirom usmrtio suprugu.


Ova informacija je potvrđena iz policije.

- Oko 0:14 policijskoj stanici zapad obratila se M.S. nastanjena u ovom mjestu, prijavila daj je nju je objavjestio njen otac M.S. rekao je da je ubio njenu majku, svoju suprugu K.S. 1961. godišete. Oko 00:20 imenovani M.S. se sam javio policiji - rečeno jeza Avaz iz policije. 
 

U mjestu Krojčica kod Tuzle desila se prava porodična tragedija. Muž je sjekirom usmrtio suprugu, a čitav slučaj, kako je za "Avaz" potvrđeno iz MUP-a Tuzlanskog kantona, prijavila je kćerka. 

- Policijskoj upravi Tuzla obratila se M.S. nastanjena u Krojčici, prijavila da je neposredno prije toga nju obavjestio njen otac M.S. 1963. godište, također nastanjen u mjestu Krojčica, da je ubio njenu majku K.S. 1961. godište - naveli su iz policije.

Nedugo nakon prijave kćerke, oko 00:20 sati, M.S. se sam javio u prostorije policijske stanice Zapad.

- Oko 00:30 sati, ljekar je konstatovao smrt K.S., a na lice mjesta je izašao dežurni tužilac Kantonalnog Tužilaštva TK, te je obavljen uviđaj. Izvršeno je alkotestiranje gdje je potvrđeno da je u alkoholisanom stanju. Oko 2:15 sati oduzeta mu je sloboda zbog sumnje na počinjeno djelo ubistvo - istakli su iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Ubistvu je prethodio verbalni i fizicki sukob među supružnicima, nakon čega je Muharem S. (60), u alkoholiziranom stanju suprugu udario sjekirom u glavu i usmrtio je, navodi Avaz. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.