7.5.2023. 11:20
0
Ovo je kuća horora u Tuzli u kojoj je Muharem sjekirom ubio suprugu
FOTO: Avaz / A.Bešić
U mjestu Krojčica kod Tuzle, iz ponoći, muškarac je sjekirom ubio suprugu.

Iz tuzlanske policije rečeno da je događaj prijavila kćerka, nakon što je nju prethodno otac nazvao i rekao joj šta je uradio, navodi Avaz. 

Utvrđeno je da je bio pijan. 

Kćerka zvala policiju


Objavljena jekuća u koj se sve to dogodilo, a nalazi se u naselju Krojčica.

Vrata su zatvorena, ispred kuće horora nema nikog.

Avaz je ranije objavio da je muškarcu ime Muharem.

- Policijskoj upravi Tuzla obratila se M.S. nastanjena u Krojčici, prijavila da je neposredno prije toga nju obavjestio njen otac M.S. 1963. godište, također nastanjen u mjestu Krojčica, da je ubio njenu majku K.S. 1961. godište - naveli su iz policije.

Nedugo nakon prijave kćerke, oko 00:20 sati, M. S. se sam javio u prostorije policijske stanice Zapad.

Uhapšen oko 2 sata

- Oko 00:30 sati, ljekar je konstatovao smrt K.S., a na lice mjesta je izašao dežurni tužilac Kantonalnog Tužilaštva TK, te je obavljen uviđaj. Izvršeno je alkotestiranje gdje je potvrđeno da je u alkoholisanom stanju. 

Oko 2:15 sati oduzeta mu je sloboda zbog sumnje na počinjeno djelo ubistvo - istakli su iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Ubistvu je prethodio verbalni i fizički sukob među supružnicima, nakon čega je Muharem S. (60), u alkoholiziranom stanju suprugu udario sjekirom u glavu i usmrtio je, navodi Avaz. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.