2.6.2023. 13:28
0
Od ranije poznat policiji: Osumnjičenom za premlaćivanje maloljetnika u Sarajevu određen pritvor
FOTO: N1
Učenicima Druge gimnazije i Katoličkog školskog centra u Sarajevu nanesene su teške tjelesne povrede dok su sjedili pored zgrade i pravili narukvice. Mladiću je polomljena vilica, a djevojka je zbog teških povreda glave prošla višesatnu operaciju.

Kako je od ranije poznato medijima, sumnja se da je ove 17-godišnjake u sarajevskoj ulici Tina Ujevića krvnički pretukao Alen Pleh (42).

Kako je za N1 potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo Plehu je određen jednomjesečeni pritvor.

“Alenu Plehu je određen jednomjesečni pritvor po naredbi Općinskog suda u Sarajevu na prijedlog Kantonalnog tužilaštva. Tužilaštvo KS provodi intenzivnu istragu, naređena su određena vještačenja. Trenutno možemo toliko da kažemo s obzirom da su oštećena maloljetna lica. Zbog zaštite maloljetnih lica ne možemo detaljnije”, kazali su za N1 iz Tužilaštva KS.

Podsjetimo, Pleh (42) je od ranije poznat policiji. Pleh je 2011. godine kriglom napao studenta koji je nakon toga ostao bez vida na jedno oko. Za taj napad je osuđen na dvije godine zatvora.

(Erna H.) 

ALEN PLEH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.