27.6.2023. 15:27
0
Radnici mijenjali izolaciju pa izazvali požar na kući
Na kući u Radničkoj ulici u sarajevskom naselju Kovačići danas je izbio požar.

Sarajevska policija je, kako nam je potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, o požaru obaviještena u 11.55 sati. 

Prenosi Oslobođenje da su požar na krovu kuće izazvali radnici. Naime, vlasnici su pozvali majstore da zamijene izolaciju na krovu. Međutim, prilikom promjene ljepenke, kako nam je kazao jedan od građana koji se zatekao u blizini, radnici su, radeći s brenerima, zapalili katran. 

- Došla je policija, a onda i vatrogasci sa dva vozila, Hitna pomoć. Ženu su izveli iz kuće, kazao nam je naš sagovornik. On nam nije znao reći da li je žena povrijeđena, odnosno da li se eventualno nagutala dima. 

No, iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo su nam kazali da povrijeđenih nije bilo, te dodali da je požar brzo lokalizovan i ugašen. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.