17.8.2023. 11:16
0
Tučnjava na Skenderiji: Jedan u bolnici, drugi uhapšen, policija raspisala potragu za dvojicom
FOTO: Avaz
Pripadnici Policijske uprave Centar Sarajevo noćas su u 01.05 sati uhapsili E. H. (20) iz Sarajeva zbog nanošenja teške i lake tjelesne povrede.

Riječ je o tučnjavi koja se desila u srijedu u ulici Skenderija. Jedna osoba je zadržana u bolnici , dok se traga za još dvojicom napadača. 

-  Osumnjičeni je zajedno sa K.Č. i E.Č., a za kojima je raspisana potraga, jer su dana 16.08.2023. godine, prilikom tučnjave u ulici Skenderija, općina Centar Sarajevo, nanijeli teške tjelesne povrede F. Ž., dok je E.M. lakše povrijeđen, prenosi Avaz.

Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je F.Ž. zadržan na daljnjem liječenju - naveli su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 20-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na dokumentovanju navedenog događaja.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.