12.10.2023. 18:59
0
U saobraćajnoj nesreći kod Brčkog poginuo maloljetnik
FOTO: Otisak.ba
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u naselju Prutače kod Brčkog smrtno je stradao 17-godišnji vozač mopeda, dok je njegov saputnik zadobio teške tjelesne povrede.

- U četvrtak u 11:41 sati Policiji Brčko distrikta BiH je prijavljeno da se u naselju Prutače dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovali moped i jedno putničko motorno vozilo i u kojoj ima povrijeđenih osoba.

Odmah nakon zaprimanja prijave, policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izašli na mjesto događaja i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužilaštva Brčko distrikta BiH i utvrdili da su u saobraćajnoj nesreći sudjelovali moped i motorno vozilo marke "Citroen", kojom prilikom je smrtno stradao vozač mopeda rođen 2006. godine, dok je putnik na mopedu, osoba inicijala A.A. rođen 2000. godine zadobio teške tjelesne povrede - saznaje se iz Policije Brčko distrikta BiH.

Uzroci navedene saobraćajne nesreće bit će poznati nakon što se utvrde sve okolnosti pod kojima se ista dogodila, dodaje se u policijskom izvještajum, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.