11.11.2023. 15:49
0
Muškarac iz Lukavca prepolovio Audija: Na društvenim mrežama se hvalio divljom vožnjom
FOTO: crnahronikabih/instagram
Sinoć u kasnim satima oko 01:30 dogodila se teška saobraćajna nesreća kod Tuzle u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke Audi A6.

Za volanom ovog skupocjenog automobila bio je 26-godišnji Muamer H. iz Lukavca koji je na sreću lakše povrijeđen u ovoj saobraćjnoj nesreći. Sa njim u automobilu bio je prijatelji, koji na sreću nije povrijeđen prenosi Crna-Hronika.

Zbog neprilagođene brzine, Muamer je izgubio kontrolu nad svojim vozilom, sletio sa puta, udario u betonski zid, prevrnuo se i prepolovio Audi-ja. Na automobilu je pričinjena totalna materijalna šteta, te je isto vozilo završilo na otpadu.

Mještani su povrijeđenog vozača izvukli iz automobila, nakon čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen na Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje mu je ukazana medicinska pomoć. Tokom današnjeg dana, Muamer je pušten na kućno liječenje.

Nekoliko sati prije nesreće, Muamer sa svojim prijateljem objavio je video divljanja s ovim automobilom na društvene mreže, kako bi se pohvalio pratiteljima šta on može i šta umije te kakve su mu vozačke sposobnosti.

Pogledajte fotografije nakon nesreće.




0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.