30.12.2023. 21:33
2
Poznati detalji stravičnog zločina u bh. gradu: Muškarac ubio majku i sestru, pa potom ubio sebe. Motiv teška porodična situacija
Užasan zločin dogodio se danas u blizini Bosanskog Novog kada je muškarac ubio majku i sestru, a zatim počinio samoubistvo.

Navodi ovo Srpskainfo. Naime, prema informacijama pomenutog portala navodno motiv zločina je teška porodična situacija, a iza njih je ostalo oproštajno pismo.

Večeras se oglasila i Policijska uprava Prijedor.

Oni su rekli da su policajci danas u objektu stambene kuće u mjestu Dobrljin u Bosanskom Novom pronašli dva ženska tijela Z.Z. i Lj.K. iz te optšine i muškarca Ž.Z. sa teškim tjelesnim povredama nastalim djelovanjem vatrenog oružja, koji je tokom transporta do bolnice preminuo.

Uviđajem na licu mjesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da se radi o ubistvu i samoubistvu.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.