2.1.2024. 15:11
0
Migrant ubijen u novogodišnjoj noć u Bihaću: Policija traga za počiniocem
Jedan državljanin Afganistana ubijen je u novogodišnjoj noći u blizi migrantskog kampa Lipa, nekoliko kilometara od Bihaća.

Kako navode iz MUP-a USK, migrant je napadnut nožem, a od zadobijenih povreda je naknadno preminuo u bihaćkoj Kantonalnoj bolnici.

"Policijska patrola je po dojavi izašla na lice mjesta, te pronašla lice s ubodnim ranama od noža. Ustanovljeno je da ovo lice nije korisnik migrantskog kampa i događaj se desio izvan njegovih granica. Povrijeđeni muškarac je prevezen medicinskim vozilom u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gdje je nažalost, poslije nekoliko sati preminuo. Policija traga za jednim ili više počinilaca ovoga događaja", rekao je Adnan Beganović, inspektor kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Bihać.

Istragu o cijelom slučaju je preuzelo i provodi Tužilaštvo Unsko sanskog kantona.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.