13.1.2024. 17:48
0
Ponovo pretučen novinar Mirza Dervišević: Muškarac mu zadao nekoliko udaraca pesnicom u predjelu lica. Otkrio i njegov identitet
Novinar iz Brčkog i vlasnik portala Times.ba Mirza Dervišević ponovo je fizički napadnut u petak, 12. januara, a kako tvrdi upućene su mu i prijetnje smrću. Napadač mu je, kako je rekao, ovog puta poznat.

Podsjećamo, novinar je već jednom fizički napadnut 19. augusta prošle godine u Brčkom, kada je napadač nasrnuo na njega dok je šetao sa majkom. Tada je zadobio povrede glave i izvijestio o čitavom događaju putem Facebooka.

Dervišević je i ovog puta izvijestio javnost o novom fizičkom napadu putem Facebook statusa, navodeći da je mu je nekoliko udaraca pesnicom u predjelu lica zadao muškarac B. R.

U statusu se obratio i tužiocima Zekeriji Mujkanoviću i Radmilu Ivanoviću jer, kako navodi, još uvijek nisu ništa učinili po pitanju prvog napada koji se desio prije pet mjeseci.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.