31.1.2024. 8:06
0
Novi detalji stravičnog ubistva u Doboju: Uhapšena supruga i njen ljubavnik. Iza ubijenog ostalo četvero djece
Za ubistvo Saše Kulišića iz Doboja osumnjičena je njegova supruga A.K. i muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik. Ovu nezvaničnu informaciju objavila je ATV.

Kulišić je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo tijelo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom, a sumnja se da je motiv zločina ljubomora.

Prema nezvaničnim informacijama istraga je počela nakon što je Kulišić pod nepoznatim okolnostima "nestao" iz kuće.

U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo i sumnja se da je Kulišić napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gdje je brutalno ubijen.

Zajedno s njim izgubio se trag i njegovoj supruzi i ispostavilo se da je pobjegla u Banju Luku, gdje je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobil.

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je također pronađen. Vjeruje se da je u tom vozilu Kulišić odvezen na Preslicu. Nakon toga su promijenili vozilo.

"Muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim svirepim ubistvom. U toku je njihova kriminalistička obrada", naveli su iz policije, dodajući da će više informacija biti saopćeno na vanrednoj konferenciji za medije koja je zakazana za danas.

Kulišić je, kako pričaju Dobojlije, poznat kao trgovac automobilima koji se bavio i rentanjem vozila. U mladosti je dolazio u sukob sa zakonom zbog šverca.

Iza ubijenog je ostalo četvero djece.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.