1.2.2024. 14:36
0
Oglasio se Midhat Gušo, brat napadnutog povratnika u Višegrad: "Neki scenariji se ponavljaju od '92., neka se stide počinioci..."
Nakon vijesti da je njegov brat Bahrudin teško povrijeđen u napadu u utorak kasno navečer Midhat Gušo došao je iz Austrije, gdje živi i radi.

"Teško mi je, jer se neki scenariji ponavljaju od 1992. godine. Ono što tada nisu uspjeli pojedinci pokušavaju sada i neka se stide počinioci koji su ovo napravili", kazao je Midhat za Avaz. 

U Višegradu je posjetio i načelnika općine Mladena Đurevića i Policijsku stanicu u ovom gradu, kako bi pokušao saznati detalje i dokle je stigla istraga. Neki od odgovora koje je dobio je da je Bahrudin bio pijan i da je pao sa stepenica.

"Ako može čovjek koji padne sa stepenica da ima desetak udaraca po glavi onda ne znam šta da kažem. Posjetio sam načelnika, glavu kuće. Kaže da mu je žao. Priče onih koji su ga našli je da je navodno pao, pa je pitao ko ga je gurnuo. Bio sam u policiji, ljudi rade svoj posao i sve ide svojim tokom ako se politika ne umiješa", dodaje Midhat Gušo.

Podsjetimo, Bahrudin Gušo, povratnik u Drinsko kod Višegrada, napadnut je u utorak nešto prije ponoći ispred salona gdje je održano okupljanje lokalnih privrednika. Pozvan je na ovaj događaj u svojstvu predsjednika mjesne zajednice u kojoj živi.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.