18.5.2024. 15:59
0
Na parkingu u Foči izgorjela tri vozila
FOTO: vijesti.ba
Tri automobila izgorjela su na parkingu u Svetosavskoj ulici u Foči, a povrijeđenih nije bilo, potvrđeno je Srni u fočanskoj Policijskoj upravi.

Izgorjela su vozila Peugeot koje je u vlasništvu K.I, Ford Focus vlasništvo lica čiji su inicijali M.S. i vozilo Audi, čije vlasništvo još nije utvrđeno.

Požar je policiji prijavljen noćas u 2:25 sati, nakon čega su na teren izašli policija, vatrogasci i Žandarmerija.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva u Trebinju, a uviđaj su jutros izvršili policijski službenici Policijske uprave Foča.

Iz Policijske uprave Srni je rečeno da preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti krivičnog djela oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, te da radi daljeg toka istrage, ne mogu da daju više informacija.

Srna nezvanično saznaje da je jedan od izgorjelih automobila vlasništvo direktora Srednjoškoskog centra Foča Krste Ivanovića.

FOČA
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.