17.7.2024. 11:05
0
Saobraćajna nesreća kod Ilijaša: Žestok sudar kamiona i Peugeota, povrijeđene dvije osobe, među njima i maloljetnik
FOTO: ilustracija
U mjestu Ljubina na području sarajevske općine Ilijaš jučer u 15.35 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Kako su saopćili iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), došlo je do sudara vozila Peugeot, kojim je upravljao S. A. (46), nastanjen u Ilijašu, i kamiona MAN, za čijim upravljačem je bio D. F. (50), nastanjen u Srebreniku. 

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je 46-godišnji vozač A. S. Ljekarska pomoć mu je ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje je zadržan na daljem liječenju. 

Lakše povrede zadobio je maloljetni putnik iz vozila Peugeot, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći upućen na kućno liječenje. 

Uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke. 

- Pripadnici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće, saopćeno je iz MUP-a KS.

Obaviješten je i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.