19.7.2024. 19:15
0
Hajrizijev pomagač sproveden u Republičko javno tužilaštvo u Banjoj Luci
Zoran R. koji je jučer uhapšen u Bijeljini zbog sumnje da je pomogao ubici srpskog policajca u Loznici Fatonu Hajriziju, prebačen je danas u zgradu Republičkog javnog tužilaštva u Balja Luci.

Uhapšeni Zoran R. kod sebe je imao lažnu ličnu kartu na ime Zoran Miletić. On je, kako se sumnja, osumnjičenom za ubistvo organizovao prevoz od Preševa prema Loznici. U međuvremenu, lisice na ruke stavljene su i njegovoj ženi I. R. u Mladenovcu.

Zoran R. je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici u Bijeljini. Prema našim informacijama, taksista je u svojoj izjavi u policiji rekao da mu je Hajrizi tražio da ga odveze do Trbušnice, kako bi odatle mogao da nastavi dalje do Bijeljine, gde mu se, kako se pretpostavlja, nalazi jatak sa kojim je prethodno kontaktirao.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.