27.7.2024. 13:57
0
Teška nesreća bh. magistrali: Sudar četiri vozila u tunelu, više je povrijeđenih
FOTO: facebook
U mjestu Tatarbudžak na magistralnom putu Žepče-Maglaj, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri putnička i jedno teretno vozilo.

Prema informacijama iz Dežurnog operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), ima povrijeđenih osoba. Policijske ekipe su upućene na lice mjesta kako bi obavile uviđaj i pružile pomoć povrijeđenima.

“Policija je upućena na lice mjesta. Više informacija će biti poznato nakon završenog uviđaja,” saopćeno je iz Dežurnog operativnog centra MUP-a ZDK.

Zbog ove nesreće, saobraćaj na dionici puta Žepče-Maglaj je potpuno obustavljen. Prema saopćenju BIHAMK-a, nesreća se dogodila u tunelu Tatarbudžak, što dodatno otežava saobraćaj na ovom dijelu puta.

“Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Tatarbudžak na magistralnom putu Žepče-Maglaj (u tunelu), a u kojoj su učestvovala tri putnička i jedno teretno vozilo – saobraćaj je potpuno obustavljen,” navodi se u saopćenju BIHAMK-a.

Ekipe hitne pomoći su na terenu i pružaju medicinsku pomoć povrijeđenima, koji su prebačeni u bolnicu na daljnje zbrinjavanje. Saobraćaj se preusmjerava na alternativne pravce dok traje uviđaj i uklanjanje vozila s mjesta nesreće.

MUP ZDK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.