11.9.2024. 13:08
0
Brutalan napad u bh. gradu: Četvorica nasilnika tukli muškarca, teško je povrijeđen
FOTO: ilustracija
Jedna teško povrijeđena osoba i četiri uhapšene, epilog je napada koji se odigrao 7. septembra 40 minuta poslije ponoći u Banjoj Luci.

Iz Policijske uprave (PU) Banja Luka saopćili su da su policajci jučer identifikovali i uhapsili V. K., B. P., D. P. i Đ. B., svi iz Banja Luke.

Oni se sumnjiče za nanošenje teških povreda.

- Sumnjiče se da su 7. septembra oko 0.40 sati u Banjoj Luci fizički napali jedno lice, koje je teško povrijeđeno i ljekarska pomoć mu je ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, naveli su iz banjalučke policije.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.