15.9.2024. 14:14
0
Jeziva nesreća na ulazu u Mostar: Poginuo 43-godišnji A.J.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom noći u 1,45 sati dogodila na magistralnom putu M 6.1 u mostarskom prigradskom naselju Carski Vinogradi smrtno je stradao A.J.(43), potvrđeno je za portal „Avaza“ iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Nesretni A.J. je upravljao automobilom marke Peugeot kada je pod još neutvrđenim okolnostima izgubio nadzor nad volanom i udario u zid poslovnog objekta u blizini ceste.

Na licu mjesta su uz ekipu Hitne pomoći djelovali i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice (PVJ) Mostar.

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac te su nakon uviđaja koji su obavili pripadnici PU Mostar naložene sve neophodne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove tragične nesreće.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.