15.9.2024. 16:19
0
Uhapšen Zmaj od Šipova: Poznato za šta je osumnjičen
Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova i bivši učesnik realityja, uhapšen je jutros u Šipovu, pod sumnjom da je pretukao komšinicu.

Ovu informaciju je za Kurir potvrdio njegov advokat, Dušan Tomić.

Istraga će utvrditi sve detalje ovog događaja, a ovo nije prvi put da se bivši realyti učesnik nađe iz rešetaka. Tako je Grahovcu u novembru prošle godine Osnovni sud u Mrkonjić Gradu izrekao novčanu kaznu zbog prijetnji sugrađaninu Lazi. K. Ranije je Grahovac također novčano kažnjen zbog prijetnji na račun predsjednika PDP-a Branislava Borenovića.

"Najsvježiji" primjer je iz ljeta ove godine kada mu je umrla majka. Grahovac je tada njeno tijelo ostavio u hladnjači, a govorilo se kako je to uradio jer je namjeravao od majčine sahrane napraviti predstavu za javnost, sa velikim brojem sveštenika i uz njegov govor kojim bi privukao medijsku pažnju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.