16.9.2024. 10:29
0
Tragičan epilog sudara kod Banje Luke: Podlegao suvozač, povrijeđena četverogodišnja djevojčica
FOTO: ATV
Nenad L. (66) iz Banje Luke podlegao je u UKC RS od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bistrici kod Banje Luke kada je došlo do sudara tri automobila, saznaje ATV.

On je bio suvozač u automobilu, kojim je upravljao Jelenko L. (68), a u kojem je povrijeđen i putnik Lazar K. (63). Lake povrede u UKC RS konstatovane su i četvorodišnjoj djevojčici L.M. koja se vozila u automobilu kojim je upravljao njen otac Dmitar M. (38). Treće vozilo koje je učestvovalo u sudaru je  njemačkih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio Ranko B. (54).

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 18.45 sati na dijelu regionalnog puta Banja Luka - Bronzani Majdan. Očevici su ispričali da su nakon sudara reagovali vatrogasci koji su sjekli lim na vozilu kako bi izbavili povrijeđene. Četiri osobe su prevezene u UKC RS, a Nenad L. podlegao nekoliko sati nakon nesreće, dok su ostalim povrijeđenima konstatovane lake povrede.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.