14.4.2016. 19:30
0
Najljepši dokaz da su sestre tu da vas paze
Ovaj video s blizancima izazvao bi ponos bilo kojeg roditelja na svijetu.

'Moj sin, koji je bio star samo šest sedmica, počeo je plakati kada sam otišla u drugu sobu, pa je njegova sestra blizanka preuzela kontrolu nad situacijom,' napisala je mama pod imenom TwinMom uz video koji je objavila na YouTube-u. 

"Sestre su zaštitnice svoje braće bez obzira na godine. "

Presladak video od svega 39 sekundi pokazuje djevojčicu koja je stavila svoj palac u bratova usta kada je isti počeo plakati, i tako ga učinkovito smirila, prenose strane agencije.

Video je snimljen kamerom s alarma za praćenje aktivnosti beba, a u vrlo kratkom vremenu skupio je više od 368 hiljada pregleda na ovoj popularnoj internetskoj stranici.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.