2.6.2018. 8:58
0
Nova oprema za tuzlanski klub koji brine o marginaliziranim grupama djece i mladih
USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama (USAID/PPMG) donirat će tuzlanskom Ženskom univerzitetskom odbojkaškom klubu „STUDENT UNTZ“ sportsku opremu vrijednu 8.000 KM.

Sportska oprema biće uručena u subotu, 2. juna 2018. godine u prostorijama Gimnazije Ismet Mujezinović,  ul. Franjevačka br.2, Tuzla u 14.00 sati.

Nove dresove, majice, lopte i ostalu opremu neophodnu za treninge i sportske aktivnosti članica kluba, uručit će Jasmin Bešić, direktor USAID-ovog Programa podrške marginaliziranim grupama.

Cilj je da se djeci romske populacije, pretiloj djeci, djeci slabijeg imovinskog stanja i svim drugim grupama koje se nalaze na margini društva, osigura socijalizacija kroz interakciju sa drugom djecom.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.