10.8.2020. 9:43
0
Knjiga.ba preporučuje priručnike za mlade roditelje: “Godine prve - zašto su važne?“
Najveća online knjižara Knjiga.ba preporučuje tri knjige koje govore o odrastanju djece i sadrže korisne savjete koji mogu pomoći svima, a pogotovo mladim roditeljima...

Knjiga “Godine prve - zašto su važne?“ Milivoja Jovančevića vodič je za  roditelje i stručnjake koji rade s djecom predškolskog uzrasta. Ovo je knjiga  namijenjena  mamama i tatama i ona ih priprema za roditeljstvo i odgovoran odnos prema tjelesnom i psihičkom zdravlju djeteta.

Priručnik  „Bebe vole papati - Pripremljeno za bebe. Jedimo svi!“ napisali su Rebeka Mahorič i  Iztok Jančar i u njemu se nalaze  suvremene smjernice o prehrani djece, te sadrži oko 600 recepata za uvođenje čvrste hrane u prehranu djeteta od četiri mjeseca starosti do navršene prve godine života.

Knjiga ba. također preporučuje i  „Dragocjene uspomene - Bebin album i kartice sjećanja“ djelo grupe autora.

(Fena)

KnjigaBebe
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.