12.5.2017. 11:07
0
Prozori od Rehau profila-Budućnost Vašeg doma
Već preko 60 godina REHAU razvija i proizvodi sisteme profila za prozore, vrata, fasade i roletne. Inovativan način razmišljanja, blizina prakse i tradicionalno visoki zahtjevi su naše mjerilo. Kompetentnost i otvorenost za inovacije učinili su da REHAU postane vodeći dobavljač sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga na području građevinarstva, automotiva i industrije.

ISKUSTVO ČINI KVALITET

Zahvaljujući kombinaciji veoma efikasnog razvoja i izrazito decentralizovane organizacije prodaje i servisnih usluga, međunarodna grupacija se na tržištu svrstala među TOP-dobavljače. Visok stepen profesionalizma od razvoja materijala do izrade, kao i strast prema neograničenom potencijalu primjene polimernih materijala predstavlja preduslov da vodeća premijum marka bude širom svijeta uspješna. Ova sinergija i usko partnerstvo sa pogonima za proizvodnju prozora kao i mnogobrojni saradnici educirani i obučeni na REHAU akademiji, su od REHAU napravili vodećeg proizvođača sistema profila za prozore, vrata i roletne.
REHAU sarađuje samo sa stručnim i iskusnim proizvođačima prozora. Tu ćete biti posavjetovani od strane stručnog osoblja bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, od oblika prozora, preko odabira karakteristika toplotne i zvučne izolacije, protuprovalne zaštite, pa sve do željene boje.
Prozori će biti napravljeni, dostavljeni i montirani isključivo prema Vašim željama i zahtjevima.

Ekonomsko rješenje za Vaš dom



Odabirom jednog od REHAU sistema profila za prozore, napravili ste pravi izbor. 




Prednosti :

Ušteda energije zahvaljujući visokom stepenu toplotne izolacije
Uživanje u tišini zbog dobre zvučne izolacije
Osjećaj sigurnosti usljed individualnih mjera protuprovalne zaštite
Kreativan dizajn prozora zbog velikog izbora boja i oblika
Jednostavno održavanje zahvaljujući visoko vrijednoj i glatkoj REHAU HDF-površini (High-Definition-Finishing)
Dugotrajnost i pouzdanost
Više detalja pronađite na https://www.rehau.com/ba-bs  ili na Facebook stranici REHAU BIH.



0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.