9.4.2018. 17:27
0
Najlakši način da uklonite fleke od kafe
U slučaju da je kafa završila na vašoj garderobi ili namještaju, ne brinite. Postoji jedan jednostavan način koji će očistiti ružnu fleku.
Sve što vam je potrebno je mlijeko.

Površinu na kojoj se nalazi fleka natopite hladnim mlijekom, a nakon što odstoji pola sata isperite taj dio hladnom vodom. Sada ga ubacite u bubanj veš mašine i operite na standardnom programu.

Kako bi fleka u potpunosti nestala, morate koristiti hladno mlijeko. U suprotnom, toplo će samo upiti još više masnoća.

Kada je riječ o namještaju, na isti način čistite fleku. Naravno, nakon osnovnog postupka, tekstil prebrišite krpom koju ste prethodno natopili neagresivnim deterdžentom.

(Alen Avdić)
KafaFleke
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.