21.6.2020. 22:35
0
Kesicu čaja stavite u frižider da neutrališe mirise
Ukoliko teško podnosite kombinaciju mirisa koji dolaze iz fašeg frižidera, rješenje vam je na dohvat ruke. Naime, sve što treba da uradite jeste da stavite kesicu čaja među namirnice.

Skuvajte čaj, izvadite kesicu, sačekajte da se osuši, stavite je na tanjirić, a potom smjestite u centralni dio frižidera. 

Kesica čaja efikasno upija neprijatne mirise, ali ipak pijre nego što je stavite u frižifer, hranu odložite u plastičnu posudu ili poklopljenu šerpu, prenosi CDM. 

Ako vam je frižider preveliki, upotrebite nekoliko kesica čaja i rasporedite ih na više mjesta.

Takođe, kesica čaja može da vam posluži da neutrališete mirise iz kante za đubre – jednostavno je stavite na dno kante. Isti slučaj je i sa pijeskom za mačke.


(Lejla Trle) 

Dom
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.