16.7.2022. 15:18
0
Znate li zašto blagajnici u trgovinama otvaraju kutije za jaja?
Ako ste mislili da radnice u trgovinama otvaraju kutije jaja na blagajnama kako bi provjerili jesu li sva jaja cijela, to nije pravi razlog.

Naime, kvalitetu jaja sami bi ste trebali provjeriti prije nego što stavite jaja u košaricu, no otvaranje kutije na blagajni radi se iz kompletno drugačijeg razloga.

Provjera se radi zbog krađe. Kupci bi mogli prokrijumčariti manje proizvode poput žvakaćih guma, upaljača ili kinder jaja, zbog čega blagajnice provjeravaju kako ukradeni proizvodi ne bi prošli ‘ispod radara’, prenosi Večernji list.


(Admir O.)

JajaRadnje
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.