6.6.2016. 19:30
0
Raiffeisen banka 10. godinu zaredom generalni sponzor Kid's festivala
Banka je 10. godinu zaredom bila generalni sponzor Kid's festivala. Pored finansijske podrške, svojim volonterskim aktivnostima, podršku Festivalu su dali i predstavnici Banke koji su u Raiffeisen kutku čitali priče mališanima što predstavlja novinu u sadržajima koje je ovaj kutak ponudio najmlađim posjetiocima Festivala.

Posjetioci su imali priliku takmičiti se u različitim sportskim aktivnostima ubacivanjem lopti u male koševe i nabacivanjem kolutova, a najmlađi posjetioci festivala uživali su u bojenju i slaganju Rafa Žirafa slagalica. 

Podrškom Kid's festivalu, Banka obilježava i Međunarodni dan djeteta koji se slavi svake godine 1. juna.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.