21.3.2017. 11:03
1
KJKP „Toplane - Sarajevo“ poručuju: Završili smo 2016. godinu sa pozitivnim finansijskim rezultatom
KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o. su završile 2016. godinu sa pozitivnim finansijskim rezultatom što predstavlja značajan uspjeh i rezultat kako zajedničkog napornog rada, angažmana i doprinosa zaposlenika Preduzeća, organa upravljanja i Uprave, tako i rezultat podrške od strane Resornog Ministarstva, te adekvatnih odluka donijetih od strane Vlade Kantona Sarajevo, prenosi Patria.

Skupština KJKP „Toplane – Sarajevo“ d.o.o. je na svojoj 3. redovnoj sjednici održanoj 16.03.2017.godine razmatrala i Odlukom usvojila Izvještaj o poslovanju KJKP „Toplane – Sarajevo“ d.o.o. za 2016. godinu sa setom  finansijskih izvještaja, Izvještajem eksternog revizora o reviziji finansijskih izvještaja, Izvještajem Odbora za reviziju o izvršenoj reviziji finansijskih izvještaja KJKP „Toplane – Sarajevo“ d.o.o., Izvještajem o radu Nadzornog odbora i Izvještajem o radu Odbora za reviziju.

Izvještaj o poslovanju je također, prethodno razmatran i usvojen od strane Nadzornog odbora i Odbora za reviziju.

KJKP „Toplane Sarajevo“ d.o.o. su uvjerenja  da će se uz dodatni  napor  zaposlenika Preduzeća, te daljnju podršku Vlade Kantona Sarajevo nastaviti pozitivni trendovi poslovanja do konačne stabilizacije Preduzeća, s ciljem pružanja kvalitetne  usluge korisnicima centralnog grijanja na području Kantona Sarajevo.

(Patria / Haris Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.