7.7.2017. 12:17
0
Nagrada magazina Euromoney: Raiffeisen najbolja banka u Bosni i Hercegovini
„Biti dobitnik ovog značajnog priznanja međunarodnog magazina izuzetna je čast i zadovoljstvo te dodatno potvrđuje ispravnost našeg poslovnog modela“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
Na ovom tržištu poslujemo već 25 godina, nastojimo mksimizirati iskustvo koje klijenti imaju sa Bankom te biti njihov preferirani partner u poslovanju. Kao jedan od lidera na tržištu, pomjeramo granice u bankarstvu, prilagođavamo našu ponudu digitalnoj revoluciji te prvi na tržištu nudimo inovativne bankarske proizvode kao što je bankarstvo na Viber-u“, dodao je Dobnigg te naglasio da je Banka, u skladu sa svojom strategijom održivosti, aktivan član društva i da kontinuirano podržava projekte čiji su fokus djeca i osobe sa posebnim potrebama.

Raiffeisen Bank International (RBI) nagrađena je sa šest priznanja. Pored Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina, podružnice RBI-a u Bjelorusiji, Slovačkoj i Ukrajini su izabrane za "Najbolje banke" u svojim državama. Slovačka podružnica RBI-a, Tatra banka, osvojila je nagradu za "Najbolju digitalnu banku u Srednjoj i Istočnoj Evropi“. Dodatno, finansijski magazin Euromoney je RBI-u dodijelio nagradu za „Najbolju investicijsku banku u Austriji“.

Ovo je treće prestižno priznanje za najbolju banku u Bosni i Hercegovini koje je Raiffeisen banci uručeno tokom tekuće godine, pored priznanja magazina Global Finance i EMEA Finance.  

Euromoney je vodeća publikacija koja se bavi rastom međunarodnih finansija već gotovo 50 godina, a priznanja za izvrsne rezultate dodjeljuje od 1992. godine. Euromoney program nagrađivanja obuhvata 20 globalnih, 50 regionalnih te nagrade za najbolju banku u skoro 100 država, a ove godine je za isti podneseno oko 1.500 prijava.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.