22.6.2018. 10:40
0
Raiffeisen najbolja banka u Bosni i Hercegovini
FOTO: Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke
Renomirani magazin EMEA Finance je Raiffeisen proglasio najboljom bankom u Bosni i Hercegovini.
Kao jednoj od vodećih banaka na ovom tržištu, nagrada koju nam je dodijelio EMEA Finance magazin je izuzetno značajna. U nastojanju da klijentima ponudimo što kvalitetnije, prilagođene usluge, pratimo njihove zahtjeve ali i trendove savremenog tržišta. Pri tome je naš fokus na razvoju i usavršavanju digitalnih kanala poslovanja s klijentima koji razvojem tehnologije sve više dobivaju na značaju“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke i dodao da ovo priznanje dodatno potvrđuje ispravnost strategije koju Banka slijedi u svom poslovanju.

Pored toga Raiffeisen Bank International je dobitnik nagrade za najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Evropi (SIE) te Zajednici nezavisnih država (ZND), a nagrađene su i sve mrežne banke RBI u SIE. Ukupno, na ovogodišnjem izboru RBI grupaciji je uručeno 27 nagrada. 


(Johann Strobl, generalni direktor RBI i Christopher Moore, izdavač i direktor EMEA Finance magazina prilikom dodjele priznanja)

Prema odluci EMEA Finance magazina RBI je najbolja banka u SIE i ZND. Banka je završila svoj predviđeni program transformacije, smanjila nekvalitetne kredite, objavila izuzetno dobre poslovne rezultate, udvostručila prošlogodišnji profit i uzburkala regionalno tržište kapitala“, izjavio je Christopher Moore, izdavač i direktor EMEA Finance magazina. 

EMEA Finance je jedini magazin namjenjen isključivo za izvještavanje o finansijskim događajima i uspjesima koji su pokrenuti i pod utjecajem međunarodne finansijske industrije u EMEA regionu. Magazin predstavlja ključne finansijske ličnosti, te stvara platformu za svoje čitaoce za što potpunije razumijevavanje vijesti iz njihove oblasti i industrije.
 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.