17.9.2018. 15:58
0
Investicija od 5 miliona KM: Okončana prva faza modernizacije Holdina postrojenja Podlugovi
Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo svečano su obilježili završetak prve faze modernizacije postrojenja Podlugovi u okolini Sarajeva, u prisustvu delegacije INA Grupe, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.
Vrijednost investicije prve faze procesa iznosi 5 miliona KM koja je imala za cilj podizanje standarda sigurnosti, zaštite okolinei ljudi.  

Tokom svečanosti, zvanicama se obratio Juraj Polić, izvršni direktor za veleprodaju Holdine: “Jedan od ciljevanašeg poslovanja je podizanje standarda kvalitete usluga i proizvoda koje pružamo našim partnerima i kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine. Dodatno, kao društvenoodgovorna kompanija koja posluje po najvišim standardima sigurnosti, zaštite okoliša i ljudi, s ponosom možemo reći kako Podlugovi zadovoljavaju najstriktnije norme i standarde iz ove oblasti. Sretni smo što kupci prepoznajunaše napore usmjerene ka osiguranju najboljih uvjeta poslovanja, te je ovaj projektjedna u nizu aktivnosti kojima opravdavamo njihovo dugogodišnje povjerenje.”

Postrojenje Podlugovi, smješteno u blizini Sarajeva, ima tradiciju poslovanja dugu 50 godina, opskrbljuje naftom i naftnim derivatima tržište Bosne i Hercegovine. U sklopu postrojenja vrši se i distribucija ulja i maziva za veleprodajne kupce.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.