11.10.2018. 11:23
3
Lidl u Srbiji otvorio 16 trgovina, zaposleno preko 1.500 radnika
U četvrtak ujutro u Srbiji je u 12 gradova otvoreno 16 trgovina njemačkog trgovačkog lanca Lidl.

Trgovine su počele s radom u osam sati u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, a do kraja godine namjerava se proširiti i otvoriti još sedam trgovina, pišu srbijanski mediji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sudjelovao je na svečanosti otvaranja jedne od pet Lidlovih trgovina u Beogradu, kazavši tom prigodom da je Lidl u Srbiju uložio 205 milijuna eura i zaposlio 1.553 radnika.

"Ovo nije običan dan i ovo nisu sasvim obične prodavaonice, ovo je dan kad pravimo veliki korak naprijed ka boljem i kvalitetnijem životu", izjavio je Vučić.

Vučić je kazao da će se na policama Lidla u Srbiji naći proizvodi i srpskih proizvođača i da očekuje da će se oni najkvalitetniji prodavati u trgovinama širom svijeta.

Lidl je dio Schwarz grupe sa sjedištem u Njemačkoj i najveći je diskontni trgovački lanac u Europi. Postoji u 30 zemalja, a aktivno posluje u 28 zemalja Europe i SAD-a te ima više od 150 logističkih centara i više od 10. 000 trgovina diljem svijeta s oko 225.000 zaposlenika.

(Fena / Haris Ahbabović)

SrbijaLidl
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.