14.5.2019. 9:34
1
Svečano otvorena nova INA benzinska stanica u Ljubuškom
Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo svečano su otvorili INA Ljubuški benzinsku stanicu u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.
Radi se o realizaciji projekta vrijednog 1,7 miliona KM, a otvorenje ove benzinske stanice omogućilo je otvaranje deset novih radnih mjesta.

Obraćajući se prisutnima, Slavko Sić, izvršni direktor za maloprodaju Holdine, istakao je: „Holdina upravlja savremenom maloprodajnom mrežom benzinskih stanica u BiH koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja, te unapređenjem ponude goriva najviše kvalitete i bogatog gastro programa u sklopu Fresh Cornera. Osigurati izuzetno iskustvo kupovine za naše posjetioce predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumijevanje potreba lokalnog tržišta. Veliko nam je zadovoljstvo što i naši kupci u Ljubuškom prepoznaju nas kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene njihovim potrebama.”

Pored ostalih zvanica, svečanosti je prisustvovao i gospodin Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog koji je izrazio svoje zadovoljstvo projektom i njegovom implementacijom te istakao značaj i dodatnu vrijednost koju ova benzinska stanica pruža lokalnoj zajednici.

Nastavljajući praksu društveno-odgovornog poslovanja i podrške udrugama i organizacijama od značaja za lokalne zajednice, ovog puta predstavnici Holdine uručili su donaciju za Udrugu roditelja djece sa posebnim potrebama „Duga“ iz Ljubuškog, kao vid podrške njihovom radu. Udruženje Duga djeluje 12 godina na području općine Ljubuški i u sklopu svojih aktivnosti organizira edukacije s ciljem pružanja pomoći roditeljima i široj zajednici za uključivanje djece sa posebnim potrebama u život zajednice, što je značajno kako za djecu, tako i za zajednice u kojima žive.
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.