23.3.2021. 19:21
0
Raiffeisen nagrađuje lojalnost
Raiffeisen banka je za svoje postojeće klijente pripremila nagradnu igru „Nije formalnost, Raiffeisen nagrađuje lojalnost“.
Klijenti svake sedmice mogu osvojiti OPA poklon vaučer u iznosu od 100 KM, odnosno mobitel iPhone 12 u mjesečnom izvlačenju te glavnu nagradu „Poklon karticu Raiffeisen banke s pologom od 3.000 KM” u finalnom izvlačenju. 

Pravo na učešće imaju svi klijenti fizička lica koji u periodu 15.02. do 18.04. tekuće godine obave minimalno jednu transakciju na POS uređaju i putem Raiffeisen mobilnog bankarstva. Transakcije se računaju odvojeno, a dobitnici se nagrađuju na sedmičnoj i mjesečnoj osnovi. 

Više informacija dostupno je na www.raiffeisenbank.ba


 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.